Inschrijven Netwerk Mirre weekend geopend 4-6 november

Mirre is een netwerk van lesbische en biseksuele vrouwen die affiniteit hebben met geloof en spiritualiteit. Ben jij daarin geïnteresseerd? Dan ben je van harte welkom op ons jaarlijkse weekend in Dopersduin in Schoorl. Het thema dit jaar is: Verwonder je!?
Er worden verschillende workshops aangeboden, die betrekking hebben op dit thema. Uiteraard hebben de workshops verschillende werkvormen. Je kunt je creatieve kanten benutten, maar ook het gesprek aan gaan. Daarnaast geeft de omgeving je genoeg mogelijkheden om te genieten van de natuur.
Vieren staat bij netwerk Mirre hoog in het vaandel. Dat doen we in een Vesper, in de Zondagsviering, maar ook zaterdagavond vieren we ons leven en onze verwondering in dans en muziek, met DJ Leediedzjee.
We starten vrijdag 4 november om 16.00 uur en eindigen zondag 6 november om 15.00 uur. Het is ook mogelijk om op zaterdag 5 november aan te sluiten. Dan verwachten we je tussen 09.00 en 10.00 uur.
Dopersduin, Oorsprongweg 3 in Schoorl is geheel gerestaureerd en heeft 1 en 2 persoonskamers. (www.dopersduin.nl) De kosten voor het weekend zijn vanaf 76,80 p.p.p.n. all-in voor leden, 96,80 p.p.p.n. voor niet leden. (met linnenpakket of 1 persoonskamer ligt de prijs hoger; zie inschrijfformulier).

Inschrijving

Zoals eerder deze week beloofd: je kunt je nu opgeven voor het Mirreweekend via onderstaande hyperlink:

http://www.netwerkmirre.nl/index.php/component/content/article/53-nederlands/mirreweekend/mirreweekend-2016/243-mirreweekend-2016

Mocht deze link onverhoopt niet werken, dan ga je naar de website van Netwerk Mirre (www.netwerkmirre.nl) en kom je via het bovenste blok in de rechterkolom bij informatie over het weekend en het inschrijfformulier.