13 Mei 2017 2e vrouwendag LCC plus projecten in Amersfoort! Save the date!


Je bent van harte uitgenodigd voor de tweede editie van de feestdag over geloof en roze vrouwen! Na een zeer succesvolle eerste editie is het weer tijd voor een dag van ontmoeting en bezinning. Het thema voor deze dag is True Colors: Shining Through!’, over kleur bekennen binnen kerk en maatschappij. De dag vindt plaats op zaterdag 13 mei 2017 in Amersfoort vanaf 10.30 uur. Ook deze dag zijn er weer diverse workshops en boeiende sprekers voor je geregeld. Daarnaast is er ook ruimte voor gesprek en een religieuze viering, om de dag feestelijk af te sluiten met een knalfeest!

 

We vragen een kleine bijdrage van € 12,50 om de kosten te dekken. Hiervoor krijg je koffie, thee en andere drankjes; lunch en diner zijn ook inbegrepen.

Voor aanmelding en het programma surf je naar www.lccprojecten.nl/ Houd ook de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie: www.facebook.com/inhetrozelicht

We zien je graag op 13 mei om samen een onvergetelijke dag voor roze vrouwen neer te zetten!

Deze themadag wordt georganiseerd door de LCC Plus Projecten. Deze projectgroep bestaat uit het LKP, CHJC, Contrario, HolyFemales.nl, en Netwerk Mirre.